web analytics

Gebruiksvoorwaarden

Door deze website te bezoeken, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze Algemene gebruiksvoorwaarden van de website, alle toepasselijke wet- en regelgeving en gaat u ermee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor de naleving van toepasselijke lokale wetgeving. Als u niet akkoord gaat met een van deze voorwaarden, is het u verboden deze site te gebruiken of te bezoeken. De materialen op deze website zijn beschermd door het toepasselijke auteursrecht en merkenrecht.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle auteursrechten, handelsmerken, patenten en andere intellectuele eigendomsrechten op en op onze website en alle inhoud en software op de site blijven het exclusieve eigendom van ons bedrijf of haar licentiegevers. Het gebruik van onze handelsmerken, inhoud en intellectueel eigendom is verboden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website.

Je moet niet:

  • Publiceer materiaal van onze website opnieuw zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
  • Verkoop of huur materiaal van onze website.
  • Reproduceer, dupliceer, creĆ«er afgeleide, kopieer of gebruik anders materiaal op onze website voor welk doel dan ook.
  • Verspreid alle inhoud van onze website, inclusief naar een andere website.

Aanvaardbaar gebruik
U stemt ermee in onze website alleen voor wettige doeleinden te gebruiken en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van, het gebruik van en het genot van de website door anderen. Verboden gedrag omvat het lastigvallen of het veroorzaken van leed of ongemak voor een andere gebruiker, het overbrengen van obscene of aanstootgevende inhoud of het verstoren van de normale dialoogstroom op onze website.

U mag onze website niet gebruiken om ongevraagde commerciƫle communicatie te verzenden.
U mag de inhoud op onze website niet gebruiken voor marketingdoeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Beperkte toegang
Mogelijk moeten we in de toekomst de toegang tot delen (of alle) van onze website beperken en de volledige rechten daartoe voorbehouden. Als we u op enig moment een gebruikersnaam en wachtwoord geven om toegang te krijgen tot beperkte delen van onze website, moet u ervoor zorgen dat zowel uw gebruikersnaam als uw wachtwoord vertrouwelijk worden behandeld.

Herzieningen
De eigenaar van deze website kan deze voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen, dus u moet deze voorwaarden regelmatig controleren. Uw voortdurende gebruik van onze website wordt beschouwd als acceptatie van de bijgewerkte of gewijzigde voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met de wijzigingen, moet u het gebruik van onze website onmiddellijk stopzetten.

supported by AdsGeni

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.

All rights reserved. All articles, images, product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement unless specified. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.

Firebuzzs